U bent hier: Home › Wie zit daar achter? › Agnes Roskam

Agnes Roskam

Sinds 2006 is de goedlachse Agnes Roskam lid van onze vereniging. Hieronder staat alles wat je altijd al had willen weten over haar, maar nooit hebt durven te vragen. Alles komt aan bod, behalve wat Agnes aan haar lichaam zou willen veranderen. Dat blijft geheim!
 
Agnes RoskamAgnes is geboren in 1963 en heeft twee meiden; Marloes en Ilona. Ze is getrouwd met Piet, ook iemand die we vaak zien bij trainingen en wedstrijden, en ze werkt als huisvrouw. Agnes heeft 1 zus en 1 broer. Dat ze sportief is blijkt ook wel uit de andere sporten die ze tot nu toe heeft gedaan. Tafeltennis, racefietsen, skien, aerobics, callenetics, body balance, pilates. Waarschijnlijk is de lijst nog veel langer, maar het beeld is duidelijk. Haar langste afstand tot nu toe is de halve marathon.
 
Gevoelsleven
Agens heeft een superhekel aan schijnheiligheid. Haar positieve eigenschap is dat ze opgewekt is. Dat sluit wat mij betreft wel aan hoe we haar bij trainingen zien: altijd vrolijk! Over haar verbeterpuntjes moet ze wat langer nadenken, of ze heeft ze niet of de lijst is te lang en ze kan niet goed kiezen. Van alle bekende mensen zou ze graag de Dalai Lama een keer willen ontmoeten. Misschien kan ze met hem goed praten over haar levensmotto ´pluk de dag´! Agnes is verder goed voor de wereld, want iets weggooien vindt ze niks. Ze geeft het liever weg aan anderen. Bang is Agnes voor spinnen, maar sinds haar lidmaatschap bij de AV Zeewolde kan ze bij een ontmoeting met spinnen beter hard rennen dan hard gillen. Echte romantiek is voor haar een wandeling langs de zee.
 
Hobby´s en keuzes
Agnes werkt graag in de tuin, houdt van winkelen, lezen, films kijken. Als ze erg rijk was zou ze verre reizen maken. Haar eerste gedachte van vanochtend was “Oeps, ik moet eruit!”. Daarna komt het ontbijt dat gemiddeld bestaat uit een boterham met pindakaas en kopje kamillethee. Haar favoriete eten is groente, fruit en vis. Vlees daarentegen eet ze absoluut niet graag. Ik kreeg de indruk dat ze niet echt een keukenprinses is, want ze gaf aan dat ze ´helaas´ bijna iedere dag zelf moet koken. Haar favoriete steden zijn Amsterdam, Utrecht en Barcelona. Tenslotte houdt ze van muziek, met name pop, klassiek en jazz. Nou, dat lijkt me een brede muzikale smaak.
 
Agnes, dank voor je deelname. Haar eigen afsluiting van dit interview: “Hopelijk weten jullie nu genoeg over mij. Zo niet loop dan een keer gezellig met me mee op, dan wil ik gerust een en ander verder toelichten.” Lijkt me een goed aanbod!

Sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...