avzeewolde.nl Logo AVZ
 
Atletiekvereniging Zeewolde - Gezond Veluwe Challenge 2018
avzeewolde.nl Logo AVZ
 

Challenge naar een fit en bewegend leven

De Gezond Veluwe Challenge is een regionaal programma bedoeld om inwoners op een laagdrempelige manier te begeleiden naar een fit en bewegend leven. Het programma is bedoeld voor iedereen die graag meer wil bewegen, maar waarvoor de stap naar een reguliere wandel- of sportgroep nog te groot is. Doordat de conditie (nog) te wensen overlaat, maar ook als er sprake is van diabetes, COPD, CVRM of andere chronische aandoeningen. Het programma voorziet in de juiste begeleiding.

Met leuke en gevarieerde wandeltrainingen zorgen gediplomeerde trainers voor een bewuste opbouw van de conditie. Niet binnen, maar heerlijk buiten en onder stimulans van gezellige trainingsmaatjes. Onderwerpen als voeding, schoeisel, maar ook de technische kant van het wandelen komen daarbij eveneens aan de orde. Want een betere techniek en houding vergroot het plezier en voorkomen we blessures. Na het afronden van het programma voel je je merkbaar fitter en vitaler.

De Gezond Veluwe Challenge is een initiatief van huisartsengroep Medicamus en de paramedische zorggroep Flegel. In Zeewolde ligt hiervoor de uitvoering in handen van Atletiekvereniging Zeewolde, Fysio Houtwal en Fysiotherapie medisch centrum Zeewolde. De Challenge gaat van start op donderdag 5 april en wordt afgerond met een regionale Challenge week. 
De donderdagavond is de vaste avond voor de gezamenlijke trainingsbijeenkomsten die plaatsvinden vanuit het clubgebouw aan het Kluunpad (ijsbaan) waarbij vertrek om 19.00 uur. Naar wens, en afhankelijk van het loopniveau, kan men tijdens de cursus ook aansluiten bij de andere wandelmomenten van de vereniging. Deelnemers worden begeleid door deskundige wandeltrainers, een dietiste en fysiotherapeuten. Deelname aan het 12 weekse Challenge kost 42,50 euro. De koffie en thee na afloop van de trainingen zijn inbegrepen.

Kom vrijblijvend naar de info avond op woensdag 28 maart, om 19.30 uur in Het Baken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ook bellen: 06-29428831 (Jolanda Olde Hengel) of mailen:  of .


Aanmelden

Voor aanmelding kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier. Met het invullen van het formulier geeft u meteen aan dat u akkoord gaat met een eenmalige automatische incasse van 42,50 euro t.b.v. het cursusgeld 'Gezond Veluwe Challenge 2018'. Voorafgaand aan de incasso ontvangt u per mail een factuur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

*: Moet ingevuld worden

*
*
*
*
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
(dd-mm-jjjj)
*
*
*
*
*
*


Ogenblik a.u.b. ...