U bent hier: Home › Verslagen Nordic Walking › AV Zeewolde Wintercross 2009

Verslag Wintercross 2009 - Nordic Walking


Zaterdagochtend 29 februari 2009 verzamelden zich de nordic walkers op de camping bij de RCN. Het mistige weer bood een troosteloze aanblik. Hoe zou de opkomst zijn?
Als één van de eersten had zich Geert 'de vertrouwde trainer' gemeld. Met een bezorgde blik keek hij de zaal in. Vol met hardlopers maar weinig deelnemers voor de groep nordic walking. Met het verstrijken van de tijd bleek de belangstelling toch enorm toe te nemen. De groep nordic walking valt meteen op door de bagage die zij met zich meedragen. Hun stokken, of beter gezegd poules, markeren de ruimte waar zij zitten. Als man van de klok gaf Geert klokslag tien uur het sein tot vertrek. Een groepsfoto maken voor vertrek mocht nog wel, maar dan wel in snel tempo.

De groep werd nog extra versterkt door de trainers Wijnand en Silvia. Er kon die dag niets meer misgaan. Als snel verdween de groep in snel tempo het mistige landschap in. Dat Maja en Louise het tempo snel opvoerde is bekend. Zet ze niet voorop want binnen een kwartier ligt je tong op je schoenen. Gelukkig kenden ze niet de fantastiche route die Geert had uitgezet. Dit gaf wat ruimte voor de andere om weer bij te komen.
Over redelijk begaanbare paden werd het parcours afgelegd. Omdat volgens Maja het vandaag Complimenten-dag was werd Geert overladen met complimenten over zijn uitgestippelde tocht. Na anderhalf uur  lopen door de bossen van Zeewolde kwam de RCN camping inzicht. Als klap op de vuurpijl moest nog de trap naar de kantine beklommen worden. Volgens het trainings trio is dit om te spieren soepel te houden en je uithoudingsvermogen op peil te brengen. Ik denk dat bij de meeste de koffie belangrijker was.
Dat we als groep zeer dankbaar zijn voor de koffie met cake en de goede organisatie moet wel vermeld worden. Wij hebben als groep weer aangetoond dat Nordic Walking een goede manier van sporten is. En omdat het zaterdag complimenten dag was. Voor iedereen van de Nordic groep: -"Goed dat jullie er waren en bedankt voor jullie inzet, sportieve prestaties, en doorzettingsvermogen!"
 
Met vriendelijke groet,
Theo Bakkenes
 

Clubfoto's Nordic Walking:


 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...