U bent hier: Home › Wie zit daar achter? › Ton van Maarseveen

Ton van Maarseveen

Ton, wie kent hem niet? In ieder geval is hij superbekend bij de opstarters en wordt hij door velen gewaardeerd, ook vanwege zijn trainingen. Toch is hij nog maar sinds een jaar of drie lid van onze vereniging. Ton wordt in januari 62 jaar en is al 33 jaar getrouwd met Jannie. Zij hebben samen twee dochters, Martine en Amber.Ton van Maarseveen

Over zijn sport
Naast hardlopen heeft hij gezeild en regelmatig in een kano gezeten. Ook heeft hij geroeid en een paar jaar badminton gespeeld. Verder is hij ook een Nordicer en fiets daarnaast ook graag. Inmiddels heeft hij al elf keer een marathon gelopen waarvan er 10 uitgelopen. Als training loopt hij het liefst een duurloop tussen de 2 en 3 uur!!! Het is dan ook geen verrassing dat Ton over een zeer goede lichamelijke conditie beschikt, wat nog eens wordt bevestigd door Coopertestjes. Wat is zijn geheim? Misschien wel regelmatig cruesli als ontbijt. Het lekkerst vindt hij overigens een bord havermout, kan hij goed op lopen (vooral bij de lange duurloop).

Gevoelsleven
Ton heeft een superhekel aan negatieve mensen. Als kwaliteit van zichzelf zegt hij dat hij van het goede van elk mens uitgaat. Maar hij kan zich ook volledig afsluiten van wat er om zich heen gebeurt, een negatief trekje volgens hem. Verder is hij bang voor kleine ruimtes. Het belangrijkste voor is zijn trouwring, iets dat hij nooit zou weggooien (al zou hij nu even niet weten waar die is...). Naast een zeer sportieve inslag is hij ook romantisch en gaat hij het liefst bij volle maan op het strand een wijntje drinken met zijn vrouw. Verder geniet hij van de Griekse keuken, maar komen oesters er bij hem echt niet in. Zijn favoriete stad is Karnak en dan speciaal de Tempel van Amon in Egypte. Tenslotte luisert hij graag naar licht klassieke muziek zoals wordt uitgezonden op classic FM.

Werk
Uiteraard is Ton niet iemand die lui op de bank thuis blijft zitten en doet hij veel vrijwilligerswerk, onder andere bij Natuurmonumenten en voor de Arme kant van Zeewolde. Daarnaast is hij penningmeester bij de stichting Toekomst voor Gambia. Dat verklaart ook het antwoord op de vraag: "Wat zou je doen als je rijk was?". Zijn antwoord: -"Gewoon lekker doorleven maar wel een grote wereldreis maken en mensen die het echt slecht hebben ondersteunen.” Tja, met zoveel positieve eigenschappen mogen we blij zijn met Ton in ons midden.

 

Sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...