U bent hier: Home › Wie zit daar achter? › Brenda van Rijn

Brenda van Rijn

Haar foto laat zien dat ze veelzijdig en sportief is en van de bergen en natuur houdt. Hieronder staan meer wetenswaardigheden.

Brenda is geboren in 1967 en is tante van een neef en nicht. Ze sport sinds het voorjaar van 2007 bij onze club en heeft in die tijd al halve marathons gelopen. Hiervoor heeft ze ook geschaatst en naast hardlopen beoefent ze ook lange afstanden wandelen. Zo heeft ze laatst nog de hele van Z tot Z uitgelopen, een zeer knappe prestatie. Naar eigen zeggen - met uiteraard enige bescheidenheid - heeft ze een erg goede conditie.

Brenda van RijnBrenda draagt het liefst spijkerbroeken. Dit is ten dele te combineren met haar werk, want als eerste werkt ze in de boekhouding en daarnaast in het veld op een fruitboomkwekerij in het buitengebied van Zeewolde. Ook als ze opeens miljonair zou worden zou ze gewoon door blijven ademen. Ze is dus redelijk nuchter. Misschien is er dan wel meer tijd en geld voor haar hobby’s, want ze sport graag en laat verder het liefst de ‘boel de boel’. Verder houdt ze van de zaterdag en kan ze alle seizoenen goed waarderen. In zomer ontbijt Brenda lekker buiten (yoghurt met muesli en roosvicee en een glas sinaasappelsap) en als er sneeuw ligt kan ze heerlijk door het bos banjeren. Haar favoriete maaltijd is pasta, vis, rauwe andijviestamppot. Daarentegen maak je haar absoluut niet blij met olijven

Brenda is absoluut geen stadsmens en is dan ook vaker in het bos op de fiets te vinden of met de hond of als ze de roofvogels aan het begluren is. In haar vakantie gaat ze dan ook het liefst naar een land met bergen om een berghuttentocht te maken (zie foto). Haar positieve eigenschap is dat ze toch wel een vrolijk type is en positief ingesteld. Verder heeft ze een super hekel aan roken en arrogante betweters. Haar beste beslissing ooit is haar verhuizing naar Zeewolde. Ze heeft het hier geweldig naar haar zin: midden in de natuur, fijne mensen om me heen, ouders en zus om de hoek.

Conclusie is dan ook dat Brenda een buitengewoon gewaardeerd lis is van onze vereniging: positief ingesteld en liefde voor Zeewolde, natuur en de sport. Brenda: bedankt voor je bijdrage.

Lees ook Brenda haar verslag van de ZtotZ-tocht die ze op september 2010 liep >>

Sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...