U bent hier: Home › Evenementen › Archief › Clinic Lornah Kiplagat

Ontmoet Lornah Kiplagat - 20 april 2011

Lorhah Kiplagat Lornah Kiplagat

Woensdagavond 20 april bezoekt Lornah Kiplagat AV Zeewolde. Voorafgaand aan een inspirerende hardloopclinic is er ruimte voor een Meet & Greet met deze meervoudig wereldkampioene hardlopen. Een bijzonder accent ligt hiervoor op de jeugd. Binnen het programma is voor hen een bijzonder plek ingericht, waarbij deelnemers van de komende Mini Marathon hier in Zeewolde zelfs een heel groot streepje voor hebben!

Meet & Greet
Om 18.30 uur is er ruimte voor het stellen van vragen of misschien zelfs een moment om op de foto te gaan met Lornah. Wat zou jij willen weten van deze meervoudig wereldkampioen hardlopen? Mail je vraag naar , dan krijg je op deze avond gegarandeerd een antwoord. Alle jeugd – jong en oud – en ook overige geïnteresseerden zijn van harte welkom. 

Gesigneerd startnummer voor deelnemers Mini Marathon ZeewoldeMini Marathon Zeewolde
Hierbij is een speciale plek ingeruimd voor de deelnemers van de Mini Marathon Zeewolde (MMZ) die wordt gehouden op 18 juni aanstaande. Iedere deelnemer die zich op deze avond inschrijft voor de MMZ, of zich reeds heeft ingeschreven, ontvangt op deze avond een startnummer met de handtekening van Lornah. Een grotere aanmoediging voor het leveren van een grote hardloopprestatie kun je jezelf als deelnemer niet wensen!

Hardloopclinic
Vanaf 19.00 uur start Lornah Kiplagat met een hardloopclinic. Naast leden van AV Zeewolde deelt Lornah Kiplagat haar hardloopkunsten ook graag met de jeugdige inwoners van Zeewolde. Alle jeugd van 11 t/m 15 jaar, met affiniteit voor het hardlopen en een gezonde basisconditie, is van harte welkom om deze clinic bij te wonen. Leer de fijne kneepjes van het hardlopen; kijk en ervaar hoe deze topsportster te werk gaat. Er wordt getraind in twee groepen, dus aan aandacht en ruimte geen gebrek.

Lornah Kiplagat FounationZowel de Meet & Greet als de hardloopclinic vinden plaats in en rond het clubhuis van AV Zeewolde (Kluunpad, bij de ijsbaan). De Meet & Greet start om 18.30 uur, de hardloopclinic (jeugd en leden van AV Zeewolde) start om 19.00 uur. Deelname is volledig gratis. Wel wordt een bijdrage aan de Lornah Kiplagat Foundation zeer op prijs gesteld!

 

Lornah Kiplagat
Kiplagat heeft verschillende wereldrecords in handen, zette 4 wereldtitels op haar naar en 1 Europese titel. Kiplagat richt zich niet alleen op de wegastanden, maar is ook actief op de baan en binnen het veldlopen. Daarnaast runt zij sinds 2000 samen met haar man en trainer/manager Pieter Langenhorst haar eigen trainingscentrum in Iten, Kenia. Klik hier voor meer informatie over Lornah Kiplagat >>

Lornah Kiplagat Foundation
Hardlopen is niet het enige dat Lornah drijft in haar leven. In dezelfde plaats als waar het trainingscentrum gevestigd is (Iten, Kenia), richtte Lornah een school op, waar zo'n 300 meisjes basisonderwijs krijgen. Iets dat in ons land heel gewoon is, maar in Kenia helaas nog lang niet voor alle meisjes is weggelegd. Meisjes uit diverse stammen en de armste regio's van Kenia verblijven hier intern en naast het basisonderwijs worden zij gestimuleerd aan sportbeoefening te doen. Hoe belangrijk dit is lees je op www.lornahkiplagatfoundation.nl.

Clubfoto's hardlopen:


 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...