U bent hier: Home › Wie zit daar achter? › Anita Siemerink

Anita SiemerinkAnita Siemerink

Vanaf mei 2005 is Anita Siemerink lid van onze vereniging. Hieronder staat alles wat je altijd al had willen weten over haar, maar nooit hebt durven te vragen.

Anita is geboren in 1964. Ze werkt bij een inpakbedrijf voor biologische groenten. In het weekend sport Anita graag, maakt ze muziek of een motorritje met haar partner Rob. Ook drinkt ze graag een lekker glaasje wijn, houdt ze van computeren of een boek lezen. Dat ze van muziek houdt blijkt ook wel uit haar eerste westerngitaar. Dat is het laatste dat ze ooit zou weggooien. Daarnaast is haar tweede westerngitaar het mooiste cadeau ooit. Haar positieve eigenschap is euhhh (ze vindt het moeilijk om dat over zichzelf te zeggen) doorzettingsvermogen. Daarentegen is het huishouden doen niet haar sterkste kant. Verder heeft ze een hekel aan negatieve mensen en houdt ze er niet van als mensen kwaad worden.

Anita SiemerinkSporten
Ze is gaan hardlopen via haar buurman Hans die haar op het bestaan van de atletiekvereniging wees. Daarvoor liep ze ´voor zichzelf´. Voor het hardlopen heeft ze naar eigen zeggen niet zoveel gesport, vooral vechtsporten zoals ´pencak silat´, jui juitsu en karate. Daarbij schrok ze iedere keer van de schreeuw die ze moesten geven: “HA!”. Ook heeft ze nog tai chi beoefend en jawel country dansen in een demo groep. Ze grapt zelf: “Ook topsport hoor!”. Alsof het hardlopen nog niet genoeg is zwemt ze ook nog en fietst ze veel. Na twee jaar bij de club heeft ze al haar eerste marathon gelopen, namelijk die van Eindhoven in 2007. Inmiddels heeft ze al vijf marathons op de teller staan!!! Nu de lente weer begint is Anita blij, want het voorjaar is haar favoriete tijd om te lopen: “Lekker alleen maar een t-shirt en een kort broekje aan.”

Allerlei
Anita zou graag Neil Young eens willen ontmoeten, daarnaast heeft ze een muzikale voorkeur voor country rock. Verder zou ze verhuizen naar een groter huisje en een wereldreis maken als ze morgen de loterij wint. Voor haar is romantiek met name ´s avonds samen met Rob bij een waxinelichtje en met een glaasje rode wijn een spannende film kijken. Vrijdag is de beste dag van de week, want dan kan ze eindelijk uitslapen. Als ontbijt neemt ze dan beschuit met gestampte muisjes. Haar favoriete eten is de Argentijnse steak. Ondanks haar werk met biologische groenten houdt ze niet van bonen, spruitjes en bieten. Haar favoriete stad is Dawson City in Canada. Eventjes doorvliegen en je komt bij haar favoriete vakantieland: Alaska (brrrr).

Anita, bedankt voor het interview en je hebt de leukste reactie tot nu toe op de vraag wat je laatste woorden zijn voordat je sterft (wie verzint eigenlijk dat soort deprimerende vragen), namelijk: “Balen zeg! Ik wilde nog zoveel doen!”

Sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...