avzeewolde.nl Logo AVZ
 

U bent hier: Home › Hardlopen › Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender Hardlopen

Aanmelden
Met uitzondering van clubevenementen is aanmelden op dit overzicht niet gelijk aan aanmelden bij de organisatie van het evenement. Aanmelden heeft in de eerste plaats als doel om te kunnen zien wie er nog meer meedoen of om onderling contact te zoeken.

Niet op de kalender?
Ben je van plan om mee te doen met een evenement en staat dit niet op onze wedstrijdkalender? Stuur dan een email naar of , dan voegen we deze alsnog toe. De kans is groot dat hiermee ook andere clubgenoten besluiten om mee te doen! Bovendien kun je dan afspreken om samen te gaan; wel zo gezellig!


Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Kalender / Hardlopen

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
31-03-2019Zandvoort Circuitrun 21.1 of 12 of 5km / + kidsrunZandvoort autorace circuit 

In de Runner’s World Zandvoort Circuit Run de 10e editie op zondag 31 maart 2019 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de 21,1 of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan het Rondje Circuit 4 km (ook als Business Run). Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 0,9 of 2,5 km.

Inschrijven t/m 18 maart 2019.


(1)
07-04-2019Marathon Rotterdam 2019Rotterdam 

De ABN AMRO Marathon Rotterdam is een echte klassieker, een ware happening met meer dan 900.000 toeschouwers langs de route. Massaal maar daarom ook bijzonder! Geliefd bij de regelmatige marathonloper, aanbevolen als je ooit een marathon wilt lopen. Met de finish op de bruisende Coolsingel. Om je clubgenoten kenbaar te maken dat je deze wedstrijd gaat lopen kun je je hier aanmelden. Inschrijven doe je op  www.marathonrotterdam.nl .

eerste 5000 inschrijvingen 67,50

tarief t/m 31 okt 2018  72,50

tarief 1 Nov. 2018 t/m 31 Dec 2018  80,00

tarief vanaf 1 Januari 2018 87,50

 


(1)
13-04-2019Halve van NijkerkNijkerk 

Er zijn vijf afstanden: Halve marathon, 10km, 5km, 1,2km & 2km KidsRun. Start en finish liggen in het historische centrum van de stad Nijkerk. De halve marathon kent een zeer afwisselend parcours door de stad Nijkerk en de prachtige buitengebieden met doorkomsten door de kernen van Hoevelaken en Nijkerkerveen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.halvevannijkerk.nl. Meld je ook op de AVZ-site aan om te laten zien dat je gaat. Handig voor meerijden en natuurlijk om de welverdiende support te ontvangen.

De Halve van Nijkerk is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
13-04-2019Vuurtorenloop Vlieland 2019Vlieland 

De vuurtorenloop, MOOI ZWARE hardloopwedstrijd!

De Vuurtorenloop Vlieland is een jaarlijks terugkerend hardloop- en wandelevenement op Vlieland. De vuurtorenloop bestaat uit twee wandelingen (zaterdagavond en zondag), een hardloopwedstrijd en een jeugdloop verdeelt over twee dagen. De hardloopwedstijd op zondag kent twee afstanden, te weten 5 zeemijl (9,5 km) en 10 zeemijl (18,5 km). De route bestaat uit een inspirerend, gevarieerd maar bovenal uitdagend parcours: door bos en dorp, over duin en strand. Onderdeel van de hardlooproute is tevens de beklimming (bij de 10 zeemijl 2x) van het Vuurtorenduin (43 m. hoog en 14,5% stijgingspercentage). De slogan van de hardloopwedstrijd is dan ook niet voor niets ‘Mooi zwaar!’  Tijdens deze route kun je jezelf ultiem uitdagen door mee te doen aan de sprint om de snelste tijd neer te zetten de top van het Vuurboetsduin te beklimmen: een stijgingspercentage van 15 %, een hoogte van 43 meter en een totale lengte van 420 meter. Niveau: sloper. Knal tijdens dit evenement zo snel mogelijk naar boven en wie weet win je met de snelste tijd (mits je vervolgens het parcours uitloopt).


(0)
11-05-2019Putten Power RunPutten 

De Putten Power Run (PPR) is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd in Putten. De ‘run’ wordt gehouden op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Met dit sportieve evenement willen men Putten met een groot sportevenement op de kaart zetten en geld inzamelen voor een goed doel. In dit geval is dat de stichting Rusland Kinderhulp.
Door je hier aan te melden kunnen je clubgenoten zien dat je hieraan deelneemt.

De Putten Power Run is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
25-05-2019EemmeerloopBunschoten 

De 35ste Eemmeerloop zaterdag 25 mei 2019

De Eemmeerloop is een loop van exact 50 km rondom het Eemmeer met start en finish in hartje Spakenburg. De eerste editie in 1985 met zeven deelnemende ploegen, kon alleen maar in estafettevorm gelopen worden. Een estafetteploeg dient sindsdien te bestaan uit vijf verschillende personen die elk een etappe van circa 10 km afleggen. Tegenwoordig is er ook een sololoop over 50 km en een duoloop waarbij ieder exact 25 km loopt met de wissel op de Stichtse Brug. De Eemmeerloop kan dus als estafette team, duo of solo gelopen worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een 5 of 10 km loop.

Estafette over 50 km
Een ploeg bestaande uit 5 personen en een volgauto, die men zelf moet regelen, zal rond het Eemmeer lopen/rijden. De volgauto moet ervoor zorgdragen dat de lopers op tijd bij de wisselpunten zijn waar ze hun ploeggenoot moeten aflossen.

Sololoop over 50 km - Duo loop 2 x 25 km
De sololoper en de duoloper lopen hetzelfde parcours en moeten zelf zorgdragen voor eventuele begeleiding.

5 / 10 km loop Trimloop vanuit het centrum in tegengestelde richting (Eemdijk). Start en finish ook vanuit het centrum van Spakenburg.

De Eemmeerloop is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
01-06-2019Halve van ErmeloErmelo 

Zaterdag 1 juni 2019 zal de negende editie van de halve marathon van Ermelo plaatsvinden. Het beloofd een dorpsfeest te worden . Ze beginnen iets later en zorgen voor een muziekpodium op elke kilometer, je ontvangt een GRATIS runningshirt (limited edition) als je je voorinschrijft, er is een barbecue voor de deelnemende bedrijven aan de Rabobank business run en direct na afloop organiseert Feest in Ermelo een after muziek party met livebands en DJ's.

De Halve van Nijkerk is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
20-10-2019Amsterdam Marathon 2019Amsterdam 

De Amsterdam marathon trekt deelnemers uit alle delen van de wereld, omdat het parcours in Amsterdam zo mooi en vlak is. Er kunnen dus toptijden neergezet worden! Deze marathon verbroedert; er deden vorig jaar ruim 44.000 deelnemers mee uit 104 verschillende landen. Naast de hele marathon wordt de Mizuno Halve Marathon gelopen. En ook deze halve marathon is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van ons land. Het parcours is min of meer een deel van de hele marathon, dus het is niet verwonderlijk dat ook deze afstand geliefd is om het snelle parcours, de geweldige sfeer die er hangt en de onvergetelijke finish in het Olympisch Stadion. Voor wie een (halve) marathon een paar bruggen (of grachten!) te ver is: 8 km lopen is eveneens een optie. En ook dan finish je voor de hoofdtribune van het Olympisch Stadion in Amsterdam.

 Meld je ook hier aan om te laten zien dat je meedoet! Handig voor het samen rijden, maar op die manier kunnen ook je clubgenoten je makkelijker aanmoedigen.

Inschrijven voor de 44e TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2018 is mogelijk vanaf 5 november 2018.


(0)

Clubfoto's hardlopen:


 

Nieuwsarchief
Bidonactie »
Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Introductie
Deelnemende sponsoren
In de pers
U bent ondernemer?
Uitreiking eerste bidon aan Projectsponsor
Uitslagen loterij
Verkoopmomenten
Algemeen
Trainingsaanbod
Trainers en activiteitencommissie
De Moef Club
Fotoalbums
Uitslagen en verslagen
Extra »
Wedstrijden en evenementen »
Baantraining Junioren
Regiotraining 2017
Regiotraining 2018
Crosscompetitie 2017-2018
Donkey FunRun 2018 »
Kalender
CD competitie 2019
Clubkampioenschappen Baanatletiek 2016
Pupillencompetitie 2018
Trainingspakkenwedstrijd 2017
Mini Athletics Champs - 1 maart 2017
Persoonlijke records en top 10 lijst
Donkey FunRun 2018
Aanmelden
Algemeen
Looptrainingen
Trainers
Wedstrijdkalender
Fotoalbums Hardlopen
Verslagen
Uitslagen
Opstartcursus »
Coopertest
Debutantenbokaal
Trainen voor de Zeewolde Endurance
Pacer trainingen
Informatie
Aanmelden
Verslagen en foto's
Trainingsaanbod
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Fit in Beweging
Trainers
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
Algemeen
Bestuur
Commissies en ondersteunende rollen
Trainers
Contributie
Lid worden
Vertrouwenspersoon
Statuten AV Zeewolde
Vacatures »
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Verzekeringen
Sponsoren
Penningmeester
Jurylid Jeugdatletiek
Lid Kledingcommissie (opzet en/of continuering)
Lid Sponsorcommissie (opzet en/of continuering)
Subsidie jager
Lid Kantinecommissie (opzet en/of continuering)
Bestuurslid Wegatletiek
Evenement Eigenaar
Incidentele hulp bij evenementen
Verenigingsvertegenwoordinger Zeewolde Endurance
Verzorgingspost Zeewolde Endurance
Vrijwilliger Mini Marathon 2018
Webredacteur
Openingsweek »
Trailrun Stille Kern 2016 »
Kalender
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2018
Clubkampioenschappen 2018
Avondloop 2017
Laatste Pont evenement 2018
Archief »
Regio Jeugdcrosscompetitie »
Avondvierdaagse 2018
Estafette Bevrijdingsvuur 2018
22 sept - Openingswedstrijd
22 sept - Teambattle en andere races
23 sept - Parkloop
24 sept - Sterrenmeerkamp
25 en 27 sept - Avondinstuif
26 sept - 3000m Pacer Battle
26 sept - Athletic Movements - Groep 3 dag
28 sept - (Extra) Stoere sporten
29 sept - Athletics Champs
Programma
Trailrun Stille Kern
Routebeschrijvng
Vrijwilligers
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Routebeschrijving
Vrijwilligers Wintercross
Crossloop training
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Informatie Regio Jeugdcrosscompetitie
Vrijwilligers Regiocross
Aanmelden als lid
Afmelden als lid
Contact
Aanmelden Baannieuws (nieuwsbrief)
Registratie
Routebeschrijving
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Sponsorkliks
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Verjaardagskalender
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...