avzeewolde.nl Logo AVZ
 

U bent hier: Home › Hardlopen › Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender Hardlopen

Aanmelden
Met uitzondering van clubevenementen is aanmelden op dit overzicht niet gelijk aan aanmelden bij de organisatie van het evenement. Aanmelden heeft in de eerste plaats als doel om te kunnen zien wie er nog meer meedoen of om onderling contact te zoeken.

Niet op de kalender?
Ben je van plan om mee te doen met een evenement en staat dit niet op onze wedstrijdkalender? Stuur dan een email naar of , dan voegen we deze alsnog toe. De kans is groot dat hiermee ook andere clubgenoten besluiten om mee te doen! Bovendien kun je dan afspreken om samen te gaan; wel zo gezellig!


Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Kalender / Hardlopen

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
17-11-2018Zevenheuvelen Loop 2018Nijmegen 

Een beroemde klassieke najaarsloop over een fraai parcours.

Op de derde zondag van november komen hardlopers uit heel Nederland en ver daarbuiten naar Nijmegen om te lopen op het mooiste parcours van Nederland. Het heuvelachtige parcours voert vanaf het centrum van Nijmegen naar Groesbeek, Berg & Dal en weer terug naar de Groesbeekseweg. Het is echter niet alleen een mooi parcours, maar het is ook nog eens supersnel. Zo werden in Nijmegen meerdere wereldrecords gevestigd en ook werd er al eens een Nederlands record gelopen. Op dit moment is het wereldrecord 15km bij de mannen nog steeds in Nijmeegse handen! Op zondag 18 november vindt de NN Zevenheuvelenloop (15 km) al voor de 34e keer plaats. De avond ervoor is er de Zevenheuvelennacht loop over 7km .

Inschrijving op www.zevenheuvelenloop.nl vanaf 1 juni 2018. En natuurlijk hier aanmelden om je clubgenoten te laten zien dat je meedoet en misschien om gezamenlijk af te reizen. 


(4)
18-11-2018De Ronde Venen marathon 2018Abcoude en omgeving 

De Ronde Venen Marathon is een loopevenement in de gemeente De Ronde Venen, een gemeente in het Noordwesten van de Provincie Utrecht. De tweede editie vindt plaats op 18 november 2018.  Hafkamp  GroenewegenDe Ronde Venen Marathon kent drie afstanden: de marathon, de duoloop (afwisselend lopen en fietsen over de marathonafstand, met twee deelnemers) en de 10 km. De marathon en de duoloop gaan over een uniek parcours, bestaande uit één grote ronde door alle acht dorpen van de gemeente en over rustige wegen, langs riviertjes en vaarten, over een voormalige spoorbaan en door natuurgebieden. Voor de eerste editie in 2017 schreven zich 325 marathonlopers, 150 duo's (300 deelnemers) en 140 10 km-lopers in. Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon is qua finishers op de marathon - in het eerste jaar - gelijk de 13e marathon van Nederland!


(1)
16-12-2018Leisure World Kerstloop DrontenDronten13:00

Al vele jaren gaan vele hardlopers vanuit Zeewolde naar Dronten voor de traditionele Kerstloop. De Leisure World Kerstloop beleeft dit jaar op ZONDAG 16 december haar 30e editie. De wisselende weersomstandigheden, de goede organisatie, de warme bouillon bij de finish, de mogelijkheid om te kiezen uit een afstand die bij jou past, veel deelnemende clubgenoten en een relatief korte reisafstand, allemaal goede redenen om voor de Kerst nog een sportieve prestatie neer te zetten. En voor de snelle mannen en vrouwen op de 'halve' is er de AU wedstrijd met prijzen per categorie.

Inschrijven op http://www.kerstloopdronten.nl/ of op www.inschrijven.nl. En natuurlijk hier aanmelden om je clubgenoten te laten zien dat je meedoet. Na-inschrijving zaterdag 16 dec 10.30u tot half uur voor de start.

Voorinschrijving is mogelijk vanaf 1 september. Dat kan hier door betaling met Ideal. Dit kan tot 12 december 2018. 
Indien u zich uiterlijk 9 december heeft ingeschreven, krijgt u een startnummer met daarop uw voornaamvermeld. 
Alle startnummers kunnen op de dag van de wedstrijd vanaf 10.30 uur worden opgehaald bij de speciale voor-inschrijftafel in het Almere College. 

Kosten2018 voorinschrijving na-inschrijving
halve marathon € 15,00 € 18,00
Autoschade Dronten 10 km € 12,00 € 15,00
Praxis 5 kilometer € 10,00 € 13,00
VSO Mini Kerstloop 1 km € 5,00 € 7,00

(0)
31-12-2018SylvestercrossSoest 

De traditionele cross op de laatste dag van het jaar! In 2018 voor de 38ste keer. Voor pupillen, junioren en senioren met diverse onderdelen. Inschrijven via www.sylvestercross.nl. De voorinschrijving voor individuele deelnemers sluit op 16 december 2018

Tot 30 december in online (na-)inschrijven nog wel mogelijk, maar onder andere voorwaarden, namelijk een hogere prijs, geen shirtbestelling mogelijk en geen voornaam op het startnummer. Op zaterdag 30 december van 13:00 tot 18:00 uur en op zondag 31 december tot 45 minuten voor de start van je onderdeel, bestaat de mogelijkheid je in te schrijven in de kantine van AV Pijnenburg. De meesten van AVZ doen met de Prestatieloop die start om 15:00 uur en waarin je kan kiezen om 1, 2 of 3 ronden van 3km per rondje te rennen. Mooi pittig parcours, veel mul zand , zeer gezellige sfeer!

Voor-inschrijven is goedkoper dan na-inschrijven; bovendien ligt je startnummer met chip en met voornaam klaar op de wedstrijddag.

En hier op de clubsite aanmelden om eventueel samen te rijden of elkaar daar te ontmoeten.


(3)
13-01-2019Egmond Halve Marathon 2019Egmond Een klassieker en een mooie loop om het nieuwe jaar vol goede voornemens te beginnen. De route loopt deels over het strand en dan door de duinen terug en wordt vaak gekenmerkt door de bijzondere weersomstandigheden. Dit is echt een loop die je minimaal 1 keer in je loopcarrière gelopen moet hebben. Inschrijven via de site www.sauconyegmondhalvemarathon.nl . Inschrijven vanaf 13 Aug 2018 of zoveel eerder de limieten worden bereikt.  En natuurlijk ook hier op de AVZ site aanmelden om je clubgenoten te laten zien dat je meedoet en eventueel gezamenlijk af te reizen. Samen is wel zo prettig want Egmond is die dag vrijwel niet bereikbaar per auto. Er rijden pendelbussen o.a. vanaf parkeerterreinen bij  Alkmaar en Heiloo (buskaartje kopen bij inschrijven is goedkoper).
(0)
13-01-2019LOKO Loopcompetitie - 3RCN-camping, Zeewolde10:30

Een serie van vier mooie zondagochtend loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde. Zowel de recreatieve als de meer competitieve loper komt hier aan zijn trekken. Schrijf je in voor de volledige competitie of een van de losse loopjes.

Er is keuze tussen een 10km, 5km afstand, waarbij voor de jeugd een afwisselend parcours wordt uitgezet van 1 en 2,5km. De start- en finishlocatie is gesitueerd rond het restaurant en omgeving van de RCN camping, gelegen aan de dijk en nabij het strand en de bossen van het Nuldernauw.

Klik hier voor meer informatie over het parcours, de leeftijdsindelingen, aanmelding en meer. >>

 
02-02-2019Midwinter Marathon ApeldoornApeldoorn 

De opzet van de Midwinter marathon is sinds 2015 drastisch gewijzigd:  de Asselronde is ingekort tot 25km en de Helicon is naar 16km (10EM) gegaan. Maar de omgeving rond Apeldoorn blijft de moeite waard, en zeker voor een echt winters avontuur mag deze niet ontbreken in je hardloopavonturen. Er is geen na-inschrijving  en er zijn maxima qua deelnemers aantallen.

Er is overigens toch nog een (trail) marathon de dag er voor in en rond Apeldoorn: Kroondomein Het Loo Marathon (LIMIET BEREIKT!) Op zaterdag 2 februari 2019, de dag vóór de andere afstanden van de Midwinter Marathon, is er de Kroondomein Het Loo Marathon.

Inschrijven t/m 12 Januari of eerder als maxima worden bereikt.


(0)
10-02-2019Groet uit Schoorl Run 2019Schoorl Voor elk wat wils: 10, 21 of 30 km door een mooi en gevarieerd bos- en duingebied, deels van Staatsbosbeheer, en de dorpskernen van Schoorl, Catrijp en Groet. Inschrijven tot de limiet van 8,500 deelnemers is gehaald. Een populaire run, vooral ook door de fraaie route, met een international deelnemersveld.
(0)
10-02-2019LOKO Loopcompetitie - (finale)RCN-camping, Zeewolde10:30

Een serie van vier mooie zondagochtend loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde. Zowel de recreatieve als de meer competitieve loper komt hier aan zijn trekken. Schrijf je in voor de volledige competitie of een van de losse loopjes.

Er is keuze tussen een 10km, 5km afstand, waarbij voor de jeugd een afwisselend parcours wordt uitgezet van 1 en 2,5km. De start- en finishlocatie is gesitueerd rond het restaurant en omgeving van de RCN camping, gelegen aan de dijk en nabij het strand en de bossen van het Nuldernauw.

Klik hier voor meer informatie over het parcours, de leeftijdsindelingen, aanmelding en meer. >>

 
31-03-2019Zandvoort Circuitrun 21.1 of 12 of 5km / + kidsrunZandvoort autorace circuit 

In de Runner’s World Zandvoort Circuit Run de 10e editie op zondag 31 maart 2019 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de 21,1 of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km.

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan het Rondje Circuit 4 km (ook als Business Run). Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 0,9 of 2,5 km.

Inschrijven t/m 18 maart 2019.


(0)
07-04-2019Marathon Rotterdam 2019Rotterdam 

De ABN AMRO Marathon Rotterdam is een echte klassieker, een ware happening met meer dan 900.000 toeschouwers langs de route. Massaal maar daarom ook bijzonder! Geliefd bij de regelmatige marathonloper, aanbevolen als je ooit een marathon wilt lopen. Met de finish op de bruisende Coolsingel. Om je clubgenoten kenbaar te maken dat je deze wedstrijd gaat lopen kun je je hier aanmelden. Inschrijven doe je op  www.marathonrotterdam.nl .

eerste 5000 inschrijvingen 67,50

tarief t/m 31 okt 2018  72,50

tarief 1 Nov. 2018 t/m 31 Dec 2018  80,00

tarief vanaf 1 Januari 2018 87,50

 


(0)
20-10-2019Amsterdam Marathon 2019Amsterdam 

De Amsterdam marathon trekt deelnemers uit alle delen van de wereld, omdat het parcours in Amsterdam zo mooi en vlak is. Er kunnen dus toptijden neergezet worden! Deze marathon verbroedert; er deden vorig jaar ruim 44.000 deelnemers mee uit 104 verschillende landen. Naast de hele marathon wordt de Mizuno Halve Marathon gelopen. En ook deze halve marathon is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van ons land. Het parcours is min of meer een deel van de hele marathon, dus het is niet verwonderlijk dat ook deze afstand geliefd is om het snelle parcours, de geweldige sfeer die er hangt en de onvergetelijke finish in het Olympisch Stadion. Voor wie een (halve) marathon een paar bruggen (of grachten!) te ver is: 8 km lopen is eveneens een optie. En ook dan finish je voor de hoofdtribune van het Olympisch Stadion in Amsterdam.

 Meld je ook hier aan om te laten zien dat je meedoet! Handig voor het samen rijden, maar op die manier kunnen ook je clubgenoten je makkelijker aanmoedigen.

Inschrijven voor de 44e TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2018 is mogelijk vanaf 5 november 2018.


(0)

Clubfoto's hardlopen:


 

Nieuwsarchief
Bidonactie »
Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Introductie
Deelnemende sponsoren
In de pers
U bent ondernemer?
Uitreiking eerste bidon aan Projectsponsor
Uitslagen loterij
Verkoopmomenten
Algemeen
Trainingsaanbod
Trainers en activiteitencommissie
De Moef Club
Fotoalbums
Uitslagen en verslagen
Extra »
Wedstrijden en evenementen »
Baantraining Junioren
Regiotraining 2017
Regiotraining 2018
Crosscompetitie 2017-2018
Donkey FunRun 2018 »
Kalender
CD competitie 2018
Clubkampioenschappen Baanatletiek 2016
Pupillencompetitie 2018
Trainingspakkenwedstrijd 2017
Mini Athletics Champs - 1 maart 2017
Persoonlijke records en top 10 lijst
Donkey FunRun 2018
Aanmelden
Algemeen
Looptrainingen
Trainers
Wedstrijdkalender
Fotoalbums Hardlopen
Verslagen
Uitslagen
Opstartcursus »
Coopertest
Debutantenbokaal
Trainen voor de Zeewolde Endurance
Informatie
Aanmelden
Verslagen en foto's
Trainingsaanbod
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Fit in Beweging
Trainers
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
Algemeen
Bestuur
Commissies en ondersteunende rollen
Trainers
Contributie
Lid worden
Vertrouwenspersoon
Statuten AV Zeewolde
Vacatures »
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Verzekeringen
Sponsoren
Penningmeester
Jurylid Jeugdatletiek
Lid Kledingcommissie (opzet en/of continuering)
Lid Sponsorcommissie (opzet en/of continuering)
Subsidie jager
Lid Kantinecommissie (opzet en/of continuering)
Bestuurslid Wegatletiek
Evenement Eigenaar
Incidentele hulp bij evenementen
Verenigingsvertegenwoordinger Zeewolde Endurance
Verzorgingspost Zeewolde Endurance
Vrijwilliger Mini Marathon 2018
Webredacteur
Openingsweek »
Trailrun Stille Kern 2016 »
Kalender
LOKO Loopcompetitie »
Wintercross 2018 »
Dauwtrappen 2018
Clubkampioenschappen 2018
Avondloop 2017
Laatste Pont evenement 2018
Archief »
Regio Jeugdcrosscompetitie »
Avondvierdaagse 2018
Estafette Bevrijdingsvuur 2018
22 sept - Openingswedstrijd
22 sept - Teambattle en andere races
23 sept - Parkloop
24 sept - Sterrenmeerkamp
25 en 27 sept - Avondinstuif
26 sept - 3000m Pacer Battle
26 sept - Athletic Movements - Groep 3 dag
28 sept - (Extra) Stoere sporten
29 sept - Athletics Champs
Programma
Trailrun Stille Kern
Routebeschrijvng
Vrijwilligers
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Aanmelding
Foto's
Routebeschrijving
Vrijwilligers Wintercross
Crossloop training
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Informatie Regio Jeugdcrosscompetitie
Vrijwilligers Regiocross
Aanmelden als lid
Afmelden als lid
Contact
Aanmelden Baannieuws (nieuwsbrief)
Registratie
Routebeschrijving
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Sponsorkliks
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Verjaardagskalender
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...