avzeewolde.nl Logo AVZ
 

U bent hier: Home › Hardlopen › Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender Hardlopen

Aanmelden
Met uitzondering van clubevenementen is aanmelden op dit overzicht niet gelijk aan aanmelden bij de organisatie van het evenement. Aanmelden heeft in de eerste plaats als doel om te kunnen zien wie er nog meer meedoen of om onderling contact te zoeken.

Niet op de kalender?
Ben je van plan om mee te doen met een evenement en staat dit niet op onze wedstrijdkalender? Stuur dan een email naar of , dan voegen we deze alsnog toe. De kans is groot dat hiermee ook andere clubgenoten besluiten om mee te doen! Bovendien kun je dan afspreken om samen te gaan; wel zo gezellig!


Geregistreerde website-bezoekers kunnen zich na inloggen op deze pagina online aanmelden voor deelname aan geselecteerde activiteiten.
Heb je nog geen geldige loginnaam en wachtwoord voor deze website, dan kun je je hier registreren. Daarna kun je je online aanmelden voor deelname aan activiteiten.

Kalender / Hardlopen

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingDeelname
25-05-2019EemmeerloopBunschoten 

De 35ste Eemmeerloop zaterdag 25 mei 2019

De Eemmeerloop is een loop van exact 50 km rondom het Eemmeer met start en finish in hartje Spakenburg. De eerste editie in 1985 met zeven deelnemende ploegen, kon alleen maar in estafettevorm gelopen worden. Een estafetteploeg dient sindsdien te bestaan uit vijf verschillende personen die elk een etappe van circa 10 km afleggen. Tegenwoordig is er ook een sololoop over 50 km en een duoloop waarbij ieder exact 25 km loopt met de wissel op de Stichtse Brug. De Eemmeerloop kan dus als estafette team, duo of solo gelopen worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een 5 of 10 km loop.

Estafette over 50 km
Een ploeg bestaande uit 5 personen en een volgauto, die men zelf moet regelen, zal rond het Eemmeer lopen/rijden. De volgauto moet ervoor zorgdragen dat de lopers op tijd bij de wisselpunten zijn waar ze hun ploeggenoot moeten aflossen.

Sololoop over 50 km - Duo loop 2 x 25 km
De sololoper en de duoloper lopen hetzelfde parcours en moeten zelf zorgdragen voor eventuele begeleiding.

5 / 10 km loop Trimloop vanuit het centrum in tegengestelde richting (Eemdijk). Start en finish ook vanuit het centrum van Spakenburg.

De Eemmeerloop is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
01-06-2019Halve van ErmeloErmelo 

Zaterdag 1 juni 2019 zal de negende editie van de halve marathon van Ermelo plaatsvinden. Het beloofd een dorpsfeest te worden . Ze beginnen iets later en zorgen voor een muziekpodium op elke kilometer, je ontvangt een GRATIS runningshirt (limited edition) als je je voorinschrijft, er is een barbecue voor de deelnemende bedrijven aan de Rabobank business run en direct na afloop organiseert Feest in Ermelo een after muziek party met livebands en DJ's.

De Halve van Nijkerk is onderdeel van RANDMEREN CIRCUIT, 5 lopen in de regio met een klassement. 3x mee doen levert gratis shirt op + uitnodiging najaarsfeest.


(0)
02-06-2019DriedorpenloopKortenhoef 

DE GEZELLIGSTE LOOP IN ‘t GOOI - Ankeveen -'s-Gravenland - Kortenhoef

Over de openbare weg, veelal fietspaden, zoveel mogelijk verkeersvrij

1,5 KM THUIZBIJ KIDSRUN START 11.30 UUR

4, 7, 12 of 21 KM START 12.00 UUR

15 EN 20 KM WANDELTOCHT START 09.30 UUR

 

START SPORTHAL DE FUIK KORTENHOEF Incl terras voor een drankje)

 


(0)
16-06-2019Utrecht urban trailUtrecht LOCATIES
Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

CENTRALE BIBLIOTHEEK
De echte liefhebber kent de Centrale Bibliotheek in Utrecht natuurlijk al lang. Maar ook voor de rest is dit fantastisch nieuws: op zondag 16 juni lopen we hier doorheen. En oh, vergeet niet af en toe naar boven te kijken want wat je ziet is prachtig!
HOOG CATHARIJNE
Hardlopen door één van de grootste én nieuwste winkelcentra van Nederland! Na jaren van bouwen en verbouwen is het gloednieuwe Hoog Catharijne bijna af. Op zondag 16 juni mogen we hier bij hoge uitzondering doorheen lopen. We kunnen niet wachten.
STADHUIS
Het stadhuis van Utrecht is méér dan een bijzonder en oud stadhuis. De oudste delen komen uit 806. Na 5 eeuwen ziet het gebouw eruit zoals we het nu kennen. Wij gaan via de hoofdingang naar binnen en via de trouwzaal weer naar buiten.
DE UTRECHTER
De Utrechter Stadsbrasserie en Bar omarmt cultuur, muziek, design, bewoners van onze mooie stad en op zondag 16 juni ook honderden lopers. 
KINEPOLIS JAARBEURS
Eén van de nieuwe locaties waar we doorheen gaan lopen is Kinepolis Jaarbeurs. De grootste bioscoop van Utrecht en één van de grootste bioscopen van Nederland.
SOCIAL IMPACT FACTORY UTRECHT
In hetzelfde gebouw als de Utrechter zit ook de Social Impact Factory Utrecht. Hier werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandige professionals, startups en grote organisaties elkaar. Ben je een beetje een ondernemend type? Neem je visitekaartje dan maar mee.
TIVOLIVREDENBURG
Jawel! Ook dit jaar mogen we weer dwars door TivoliVredenburg lopen, hoe gaaf. Je hoeft gelukkig niet door de draaideuren, dus je kunt in volle vaart door het pand en verder naar de volgende locatie.
STADSSCHOUWBURG UTRECHT
Voor het derde jaar op rij mogen we door Stadsschouwburg Utrecht. In deze instelling vind je:⠀
S.S.R.-N.U.
Altijd al eens binnen willen kijken bij een studentenvereniging? Nu is je kans, want S.S.R.-N.U. opent haar deuren op zondag 16 juni voor ons. Wees voorbereid op een hele bijzondere omgeving en een kleine biergeur.
DE LIK
Elke Utrechter kent het mysterieuze en opvallende bouwwerk aan de Singel, maar de meesten zijn - als het goed is - nog nooit binnen geweest in gevangenis De LiK. We lopen door de oudste gevangenis van Nederland en over de luchtplaats waar onder andere Herman Brood, Simon Vinkenoog en Peter La Serpe flink wat uurtjes hebben doorgebracht. Dit wordt gaaf! ⠀⠀
MOLEN DE STER
Houtzaagmolen De Ster maakt zijn debuut op het vernieuwde parcours. Dit is de laatste complete molen in zijn soort. Een uniek industrieel monument en oer-Hollands symbool, midden in de stad. Via de sleephelling en de zagerij lopen we door een uniek stukje geschiedenis! ⠀

(0)
22-09-2019Dam tot Dam loop 2019Amsterdam - Zaandam 

Op zondag 22 september 2019 kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse Mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet. Daarnaast worden in Zaandam en Amsterdam-Noord de Mini Dam tot Damlopen georganiseerd.

Een dag eerder, op zaterdagavond 21 september, vindt ook weer de Damloop by night plaats. Maximaal 15.000 lopers kunnen meedoen aan deze 5 Engelse Mijl (8 km) door de verlichte straten van Zaandam. Het avondonderdeel van Nederlands grootste hardloopevenement is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers, maar is ook prima geschikt als warming-up loop voor de 10 Engelse Mijl op zondag of wedstrijdlopers die zich meer hebben toegelegd op kortere afstanden. Le Champion verwacht dat alle beschikbare startbewijzen voor de 10 Engelse Mijl binnen enkele uren uitverkocht zijn.

Aanmelden doe je bij de wedstrijdorganisatie van de Dam tot Dam, maar natuurlijk vinden je clubgenoten het ook leuk om te zien wie gaan. Dit kun je laten zien door je ook hier aan te melden.


(1)
06-10-2019Hoge Veluwe (Trail) loop 2019Hoge Veluwe 

Voorinschrijving vanaf 22 maart 2019 . Na-inschrijving niet mogelijk. 

10.30 uur Trail 15 km 13.00 uur
10.45 uur Moeffierun 550 meter 11.45 uur
10.55 uur Moeffierun 1.100 meter 11.45 uur
11.05 uur Moeffierun 1.650 meter 11.45 uur
11.30 uur Trail 28 km 14.30 uur
12.30 uur 5 km 13.45 uur
13.30 uur Halve Marathon 15.30 uur
14.00 uur 10 km 15.00 uur

De kenmerken van de Trail:

  • trail afstanden: 15 km en 28 km
  • 99% van het parkoers is off-road
  • Veel afwisseling van prachtige landschappen, indrukwekkende natuur
  • Veel single-tracks en/of nauwelijks gebaande paden, avontuurlijk!
  • Passage vlak langs het zeldzame stuifduinlandschap
  • De zanderige paden maken dit parcours ZWAAR!
  • De Beweegmarkt met stands, spelletjes, eten en drinken etc.
  • De dag ervoor 5 oktober Wandeltochten.

(0)
20-10-2019Amsterdam Marathon 2019Amsterdam 

De Amsterdam marathon trekt deelnemers uit alle delen van de wereld, omdat het parcours in Amsterdam zo mooi en vlak is. Er kunnen dus toptijden neergezet worden! Deze marathon verbroedert; er deden vorig jaar ruim 44.000 deelnemers mee uit 104 verschillende landen. Naast de hele marathon wordt de Mizuno Halve Marathon gelopen. En ook deze halve marathon is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van ons land. Het parcours is min of meer een deel van de hele marathon, dus het is niet verwonderlijk dat ook deze afstand geliefd is om het snelle parcours, de geweldige sfeer die er hangt en de onvergetelijke finish in het Olympisch Stadion. Voor wie een (halve) marathon een paar bruggen (of grachten!) te ver is: 8 km lopen is eveneens een optie. En ook dan finish je voor de hoofdtribune van het Olympisch Stadion in Amsterdam.

 Meld je ook hier aan om te laten zien dat je meedoet! Handig voor het samen rijden, maar op die manier kunnen ook je clubgenoten je makkelijker aanmoedigen.

Inschrijven voor de 44e TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2018 is mogelijk vanaf 5 november 2018.


(3)
26-10-2019Diepe Hel Holterbergloop - Nijverdal - 2019Holten Alleen al om de naam zou je 'm willen lopen. Meerdere afstanden dus voor iedereen wat wils. En wat is er mooier dan routes over de Sallandse Heuvelrug. Er is ook een app beschibaar voor Android en iPhone. De inschrijfdatum is tot en met 21 oktober 2019.
(0)
03-11-2019Berenloop Terschelling 2019Terschelling 

Zaterdag 2 november 2018 – Kleintje Berenloop - 5 en 10 kilometer.

Z ondag 3 november 2018 vindt de 21e Berenloop Marathon plaats op Terschelling.

 

Voor veel lopers vormt de Berenloop een vast onderdeel van hun loopkalender. Het fraaie maar zware parcours, de enthousiaste vrijwilligers en de aanmoedigingen onderweg zorgen voor een fantastisch hardloopspektakel. Bovendien is de Berenloop de perfecte aanleiding voor een sportief en ontspannen weekendje Terschelling. De Berenloop op Terschelling is misschien wel een van de mooiste en zwaarste Marathons van Nederland.

 


(1)

Clubfoto's hardlopen:


 

Nieuwsarchief
Bidonactie »
Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Introductie
Deelnemende sponsoren
In de pers
U bent ondernemer?
Uitreiking eerste bidon aan Projectsponsor
Uitslagen loterij
Verkoopmomenten
Algemeen
Trainingsaanbod
Trainers en activiteitencommissie
De Moef Club
Fotoalbums
Uitslagen en verslagen
Extra »
Wedstrijden en evenementen »
Baantraining Junioren
Regiotraining 2017
Regiotraining 2018
Crosscompetitie 2017-2018
Donkey FunRun 2018 »
Kalender
CD competitie 2019
Clubkampioenschappen Baanatletiek 2016
Pupillencompetitie 2018
Trainingspakkenwedstrijd 2017
Mini Athletics Champs - 1 maart 2017
Persoonlijke records en top 10 lijst
Donkey FunRun 2018
Aanmelden
Algemeen
Looptrainingen
Trainers
Wedstrijdkalender
Fotoalbums Hardlopen
Verslagen
Uitslagen
Opstartcursus »
Coopertest
Debutantenbokaal
Trainen voor de Zeewolde Endurance
Pacer trainingen
Informatie
Aanmelden
Verslagen en foto's
Trainingsaanbod
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Trainers
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
Algemeen
Bestuur
Commissies en ondersteunende rollen
Trainers
Contributie
Lid worden
Vertrouwenspersoon
Statuten AV Zeewolde
Vacatures »
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Verzekeringen
Sponsoren
Penningmeester
Jurylid Jeugdatletiek
Lid Kledingcommissie (opzet en/of continuering)
Lid Sponsorcommissie (opzet en/of continuering)
Subsidie jager
Lid Kantinecommissie (opzet en/of continuering)
Bestuurslid Wegatletiek
Evenement Eigenaar
Incidentele hulp bij evenementen
Verenigingsvertegenwoordinger Zeewolde Endurance
Verzorgingspost Zeewolde Endurance
Vrijwilliger Mini Marathon 2018
Webredacteur
Openingsweek »
Trailrun Stille Kern 2016 »
Kalender
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2018
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2017
Laatste Pont evenement 2018
Archief »
Regio Jeugdcrosscompetitie »
Avondvierdaagse 2018
Estafette Bevrijdingsvuur 2018
22 sept - Openingswedstrijd
22 sept - Teambattle en andere races
23 sept - Parkloop
24 sept - Sterrenmeerkamp
25 en 27 sept - Avondinstuif
26 sept - 3000m Pacer Battle
26 sept - Athletic Movements - Groep 3 dag
28 sept - (Extra) Stoere sporten
29 sept - Athletics Champs
Programma
Trailrun Stille Kern
Routebeschrijvng
Vrijwilligers
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Routebeschrijving
Vrijwilligers Wintercross
Crossloop training
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Informatie Regio Jeugdcrosscompetitie
Vrijwilligers Regiocross
Aanmelden als lid
Afmelden als lid
Contact
Aanmelden Baannieuws (nieuwsbrief)
Registratie
Routebeschrijving
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Sponsorkliks
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Verjaardagskalender
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...