U bent hier: Home › Evenementen › Archief › Marathon Eindhoven 2011 › Interview debutant Jacqueline Thiel

Marathon debuut voor Jacqueline Thiel

De marathon van Eindhoven zal een aantal debutanten voortbrengen. Jaap Dijkens, Sieger-Rink de Jong, Piet Roskam, Albert Schaap en Jacqueline Thiel. Vooruitlopend op de dames-debutantenbokaal werd Jacqueline onderworpen aan een interview, waarin Brenda van Rijn informeert hoe het er voor staat. 

30 september 2011 - Op zondag 10 oktober 2011 maakt Jacqueline Thiel haar debuut op deze 42,2km lange monsterafstand. Jacqueline is al lange tijd lid van AV Zeewolde, maar na de Pontloop van oktober 2010 begon het bij haar toch te kriebelen om een keer een hele marathon te lopen. “Ik wilde graag eens beleven hoe het is om zo’n afstand al hardlopend af te leggen.” verteld Jacqueline met een lach. “Ik zie het als een uitdaging!” Inmiddels heeft Jacqueline reeds 3 halve marathons op haar naam staan en deze afstand levert haar al lang geen problemen meer op. “De conditie is in orde, de benen af en toe wel zwaar, maar ik heb er zin in en zie het vol vertrouwen tegemoet. In Eindhoven zal ik proberen aan te haken bij iemand die voor mij kan hazen. Om zo de ontspanning er in te houden en te kunnen genieten onderweg.”

Dames: Gewoon doen!
Tijdens de voorbereidingen op het evenement in Eindhoven heeft zij af en toe wel het gezelschap van medeloopsters gemist. Veel dames laten het zitten bij een 10 kilometer. Vandaar dat zij graag een oproep wil doen aan de sportieve dames van Zeewolde. “Hardlopen is een heerlijke sport. Zet die knop om, pak je hardloopschoenen en sluit je aan.” Gewoon dóen is Jacqueline haar motto.

Uiteraard worden Jacqueline en de andere atleten tijdens dit sportieve spektakel in Eindhoven gevolgd en aangemoedigd. Als alles goed gaat dan wordt zij de bezitster van de Dames Debutantenbokaal, die ooit beschikbaar werd gesteld door Koos en Rietje Vos. Deze zal ze uit handen krijgen van Vera Castelijn.Reacties

Tine | 05-10-2011 22:46:46
Komt helemaal goed! Denk gewoon aan maandag, dan is het weer voorbij!

Karin gOuw | 05-10-2011 14:05:24
Hup Hup Jacqueline, doe je best!

Piet Roskam | 02-10-2011 22:20:57
Hey Jacqueline, we hebben al heel wat kilometertjes met de groep en alleen erop zitten en we hebben gezien hoe je bezig bent en dat kan maar 1 conclusie opleveren: Het gaat je lukken! Laat de zenuwen maar achter je (en ook wat van die mannen zoals ik) of daar waar die bokaal hoort : bij jou thuis. Super!
Dankjewel Anja, we (en dat zijn volgens mij naast genoemde debutanten ook voor het eerst Jaap Dijkers en Albert Schaap) gaan er voor. Jij weet wat ons te wachten staat, wij nog niet (en da's misschien maar goed ook). Ook alle anderen hele en halve marathonners al vast heel veel succes.

Anja | 02-10-2011 19:06:22
Veel succes Jacqueline, je kunt het! gewoon rustig aan beginnen en zorgen dat je bij 30 nog niet stuk zit! Spannend! Ook alle heren die de hele gaan doen succes, vooral de debutanten, heb ik het goed dat dat Piet Roskam en Sieger Rink zijn of beledig ik nu iemand?

Vera Casteleijn | 01-10-2011 20:30:56
Jacqueline ,ik wens je heel veel succes. Het gaat je vast lukken.
Na anderhalf jaar wil ik nu de bokaal graag doorgeven aan jou.


 

 

Club sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...