U bent hier: Home › Wie zit daar achter? › Joke Lof

Joke Lof

Haar favoriete uitspraak is "Als de gesmeerde bliksem", dus lees bliksemsnel verder om meer over haar te weten te komen.
 
Joke LofJoke is geboren in 1963, heeft drie kinderen (2 jongens en 1 meisje) en sport al jaren bij onze club. Voordat ze ging hardlopen deed ze aan zwemmen, schaatsen, skeeleren, ATB en racefietsen. Een sportieve vrouw dus, want ze is nog steeds met meerdere sporten tegelijk bezig, waaronder ook nog eens spinning. Haar langste afstand die ze ooit heeft gelopen is 15 km. Joke loopt verder het liefst in het voorjaar (nog even een paar maanden wachten dus).
 
De eerste gedachte vanmorgen van Joke was: “Jammer dat ik er nu al uit moet”. Tja, dat hebben we allemaal wel eens… Meestal begint ze daarna met een stevig ontbijt, want volgens Joke is een goed ontbijt het halve werk. De meest positieve eigenschap van Joke is haar humor. Daarentegen zou ze zelf ook wat minder koppig willen zijn. Mensen die haar kunnen inspireren zijn personen die van niets iets kunnen maken. Erg vervelend vindt ze mensen die geen aandacht hebben voor het eten. Verder is ze de kok thuis, dus kookt ze allemaal lekkere dingen. Alleen als er friet wordt gegeten, dan mag haar man zijn talenten tonen. Eten uit blik is daarbij verboden.
 
Keuzes
Zondag is voor Joke de beste dag van de week. Het weekend wordt verder gebruikt om te genieten van haar gezin. Echte romantiek is voor haar: als je maar niet warm kan worden omdat je de griep hebt en dat je man dan zegt: “zal ik dan maar thuis blijven?”. Haar antwoord op de vraag wat het mooiste cadeau ooit is: "Dat krijg ik nog? Ha ha, maar ik denk dat het krijgen van de hond er aardig dicht in de buurt komt." Verder kan ze niet goed kiezen tussen een Zwoele Zomer of Witte Kerst: ze is hebberig, dus wil ze allebei! Als ze heel rijk zou zijn, dan zou ze een Aston Martin DB9 kopen. Verder wil ze graag nog een keer de acteur Colin Firth willen ontmoeten. Ze kijkt niet veel TV, want ze leest graag en veel. Haar favoriete stad is Nijmegen en haar favoriete vakantieland is Frankrijk (met name de Franse Alpen).
 
Joke; bedankt voor je bijdrage. Een witte kerst zat er dit jaar niet in, maar wellicht krijgen we nog een zwoele zomer in 2012!


Sponsoren:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...