U bent hier: Home › Atletiekbaan › 20110909 - Tijdelijke voorziening en voorbereiding

Tijdelijke voorziening verspringen en andere voorbereidingen

In de aanloop naar een passende accommodatie heeft de vereniging - in overleg met de gemeente - een tijdelijke voorziening mogen realiseren op het speelveld tegenover het clubhuis. Zodra de vereniging beschikt over de beoogde atletiekaccommodatie moet de vereniging deze weer verwijderen.

Om zich goed voor te bereiden op de toekomst is AV Zeewolde gestart met een bidon-actie. 

 


Opening Verspringbak
Klik op de foto voor een filmpje

Opening Verspringbak

17 september 2011 (Persbericht AV Zeewolde) 
AV Zeewolde beschikt sinds vorige week over een verspringbak. Gelegen schuin voor het clubhuis, op het evenemententerrein bij de ijsbaan, vormt de bak een tijdelijke oplossing voor de atletiektrainingen. AV Zeewolde is in afwachting van een atletiekbaan en ter overbrugging heeft de vereniging hier afspraken over kunnen maken met de gemeente. “Ondanks dat de aanloop over het gras loopt, en de bak zich in de openbare ruimte bevindt, is dit voor ons een grote aanwinst”, zo vertelt jeugdcoördinator Sybrigje Westerhof. “Matten in de zaal of het zand op het Wolderstrand geven onvoldoende demping, waardoor jeugdleden vaak ongeoefend op wedstrijden verschijnen. Bovendien zijn we ook erg blij nu we iets tastbaars hebben. Zeewolde krijgt nu meer en meer te zien waar onze bijna 80 jeugdleden zich mee bezig houden.”
Afgelopen zaterdag werd de verspringbak feestelijk in gebruik genomen. Onder belangstelling van diverse hardloopleden en bezoekers van de Opendag nam pupil Thomas Bos de bak officieel in gebruik. Tijdens de aanloop baande hij zich een weg door feestelijke linten die werden gespannen door clubgenoten, waarna hij landde op een bed van ballonnen. Binnen mum van tijd sprongen ook de overige aanwezige jeugdleden in de verspringbak om zo snel mogelijk de ballonnen te laten knappen. Aansluitend werd de bak vol enthousiasme volop uitgeprobeerd en getest.


AV Zeewolde start unieke bidonactie

9 september 2011 (Persbericht AV Zeewolde)
Zeewolde verwacht binnen afzienbare tijd een atletiekbaan. Voor AV Zeewolde betekent dit ledengroei. Maar daardoor ook: behoefte aan meer trainers, meer kennis, meer materiaal. Met de aankoop van een bidon helpt de koper AV Zeewolde om zich voor te bereiden op straks en te investeren in opleiding, een nieuwe structuur en extra materiaal. Daarnaast zit de bidon boordevol voordeel.

Het doel

De komst van een atletiekbaan is van groot belang voor de vereniging. Nu ook de lokale politiek zich verbonden heeft aan deze ambitie, willen we ons graag goed voorbereiden. Een ander doel van deze actie is het zichtbaar maken van onze vereniging en dorpsgenoten deel te maken van onze plannen en ambities. 

Meedoen kent vele voordelen
Een bidon is zo gekocht. Kijk hier bijvoorbeeld voor de verkoopmomenten en binnenkort kan een bidon zelfs ook online worden aangeschaft. 

Meedoen betekent steun voor onze vereniging, maar ook voordeel. Tal van ondernemers hebben namelijk een voordeel coupon toegevoegd aan deze bidon. Daarnaast bevat ook iedere bidon een lot met een uniek lotnummer. Maandelijks wordt er door projectsponsor Patrick Kappenberg, eigenaar en oprichter van Kappenberg Accounts & Belastingadviseurs, een trekking gedaan. Hierdoor maak je maandelijks kans maakt op een prijs. Gebruik je bidon, maar bewaar je lot dus goed!


Kijk hier voor meer berichten over de Bidonactie >>

Clubfoto's Jeugd:

 

Berichtgeving ontwikkelingen Atletiekbaan
Documenten
Verslagen
Nordic Walking
Sportief Wandelen
Diabetes Challenge 2019
Fit in Beweging
Activiteiten
Foto's en verslagen Wandelsport
Tuurtoren Tocht 2019
Wandelprogramma Alzheimergroep
Gezond Veluwe Challenge 2018
WandelFit Programma Najaar 2018
LOKO Loopcompetitie »
Welkoop Wintercross 2019 »
Dauwtrappen 2019
Clubkampioenschappen 2019
Avondloop 2019
Laatste Pont evenement 2019
Archief »
Algemeen
Vrijwilligers
Uitslagen en parcours records
Algemeen
Foto's
Marathon Eindhoven 2011 »
Amersfoort 750 2009 »
Clinic Lornah Kiplagat
Estafetteloop Bevrijdingsfeest 2009 »
AZC Loop - 18 februari 2017
Algemeen
De trainingen: YASso
Interview debutant Jacqueline Thiel
Pasta Party
Marathon verslag Piet Roskam
Uitslagen
Marathon verslag Jacqueline Thiel
Verslag 30 van Almere (Piet Roskam)
Fotoalbums
Foto's en verslagen
Uitslagen
Loop je al warm voor Amersfoort?
Kosten
Testloop 24 mei
Trainingsmomenten en -schema
Estafetteloop 4 & 5 mei
De Route
Foto's en verslagen
Login »
Wijzig eigen gegevens
Mijn Clubgenoten »
Login
Logout
Wachtwoord wijzigen
Wachtwoord vergeten?
Wie zit hier achter?


Ogenblik a.u.b. ...