Logo AVZ
 

Mini Marathon Zeewolde - 20 mei 2017

Op zaterdag 20 mei vindt de alweer 8e editie van de Mini Marathon Zeewolde plaats. Een gezellig jeugdloopfestijn dat bovendien gepaard zal gaan met tal van andere sportieve activiteiten. Voor iedereen is een passende loopafstand. Daarbij zal net als vorig jaar de mogelijkheid er zijn om mee te doen als estafette team. Kind-kind, ouder-kind, ouder-ouder, noem het maar op!

Twee doelen
Het doel van de Mini Marathon is om een leuk loop- en beweegfeest te organiseren voor kinderen. Voor jeugd, die lekker mee kunnen lopen, maar ook voor kinderen voor wie het net iets minder voor de hand liggend is om lekker te sporten en te bewegen. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Speel-o-theek Ketelbinkie. Met de opbrengsten kan de Speel-o-theek (een soort bibliotheek, maar dan voor speelgoed) speelgoed aanschaffen speciaal gericht voor het ontwikkelen van de grove motoriek. Hoe belangrijk dit is, wordt duidelijk gemaakt op deze webpagina. 

Meer dan lopen alleen
De Mini Marathon heeft zijn start en finish op het Kerkplein in het centrum van Zeewolde. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat er deze dag veel meer te doen zal zijn dan alleen de Mini Marathon.

Klik hier voor het onderdelen per leeftijdscategorie >>
Klik hier voor het parcours >>

 

Powered by:

AV Zeewolde
 

 

Sponsoren:

 
 

Laatste Nieuws

29-03-2017

Sponsorpakketten online!

Ga naar pagina...

01-03-2017

Speel-o-theek Ketelbinkie Sponsordoel 2017

Lees meer...

 


Ogenblik a.u.b. ...