Logo AVZ
 

Mini Marathon Zeewolde - 1 juni 2019

Op zaterdag 1 juni vindt de alweer volgende editie van de Mini Marathon Zeewolde plaats. Een gezellig jeugdloopfestijn dat bovendien gepaard zal gaan met tal van andere sportieve activiteiten. Voor iedereen is een passende loopafstand. Daarbij zal net als vorig jaar de mogelijkheid er zijn om mee te doen als estafette team. Kind-kind, ouder-kind, ouder-ouder, noem het maar op!

Twee doelen
Het doel van de Mini Marathon is om een leuk loop- en beweegfeest te organiseren. Voor jeugd en ouders, die lekker mee kunnen lopen, maar ook voor kinderen voor wie het net iets minder voor de hand liggend is om lekker te sporten en te bewegen. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Met de opbrengsten zorgt het fonds dat alle kinderen mee kunnen doen met sport & cultuur. Ook als er thuis te weinig geld is om lid te worden van een vereniging of clubje.

Meer dan lopen alleen
De Mini Marathon heeft zijn start en finish op het Kerkplein in het centrum van Zeewolde. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat er deze dag veel meer te doen zal zijn dan alleen de Mini Marathon.

Klik hier voor het onderdelen per leeftijdscategorie >>
Klik hier voor het parcours >>

 

Powered by:

AV Zeewolde
 

 

Sponsoren:

 
 

Laatste Nieuws

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...