Logo AVZ
 

Mini Marathon Zeewolde - 21 mei 2016

Bekijk hier de foto's en uitslagen van de Mini Marathon 2016 zijn hier te bekijken >>

 

Op zaterdag 21 mei vindt de alweer 8e editie van de Mini Marathon Zeewolde plaats. Een gezellig jeugdloopfestijn dat bovendien gepaard zal gaan met tal van andere sportieve activiteiten. Voor iedereen is een passende loopafstand. Daarbij zal net als vorig jaar de mogelijkheid er zijn om mee te doen als estafette team. Kind-kind, ouder-kind, ouder-ouder, noem het maar op!

Twee doelen

Het doel van de Mini Marathon is om een leuk loop- en beweegfeest te organiseren voor kinderen. Voor jeugd, die lekker mee kunnen lopen, maar ook voor kinderen voor wie het net iets minder voor de hand liggend is om lekker te sporten. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Tim Foundation, een stichting die zich inzet voor onderzoek naar medicijnen en behandelmethoden voor de ziekte van Leigh. Een zeldzame en ook fatale energie(stofwisselings)ziekte; de meeste kinderen met de ziekte van Leigh worden niet ouder dan 5-7 jaar!
 
Meer dan lopen alleen
De Mini Marathon heeft zijn start en finish op het Kerkplein in het centrum van Zeewolde. Je kunt er dan ook van verzekerd zijn dat er deze dag veel meer te doen zal zijn dan alleen de Mini Marathon.

Klik hier voor het onderdelen per leeftijdscategorie >>
Klik hier voor het parcours >>

 

 

Powered by:

AV Zeewolde
 

 

Sponsoren:

 
 

Laatste Nieuws

-- Geen vermeldingen --

 


Ogenblik a.u.b. ...