Logo AVZ
 

Stercategorie

De Mini Marathon is een loop- en beweegfeest voor iedereen! Meedoen is daarbij belangrijker dan winnen: plezier staat voorop! Ook mensen met een beperking zijn daarom van harte welkom bij de Mini Marathon. Sterker nog: we juichen hen allemaal toe!

Stercategorie
Speciaal voor deze kanjers hebben we de Stercategorie. Hierbij wordt een afstand afgelegd van 1,1km (de Kwart Mini-Marathon). Lopend, rennend of rollend, wij zorgen dat het hoe dan ook een groot feest wordt!

Afstand voor wheelers en handbikers
Voor de ambitieuze handbikers of wheelers hebben we een 4,2km. 

Starttijd en route
De Stercategorie start om 13.15 uur, meteen na de start van de 1,1km voor kinderen tot en met 10 jaar. De route loopt van het Kerkplein richting de Zuiderzeeweg. Deze wordt overgestoken, waarna men langs het clubhuis van Zeewolde Atletiek rondom de atletiekbaan gaat en terugkeert naar het Kerkplein. De deelnemers waarbij dit gewenst is kunnen daarbij worden begeleid door vrijwilligers van Zeewolde Atletiek.

Onderweg kan men zich verzekerd weten van veel belangstelling en aanmoediging en eenmaal over de finish ontvangt men net als alle andere deelnemers een grote Mini Marathon-medaille.

Er is geen leeftijdsbeperking voor deze groep deelnemers.

 

Powered by:

AV Zeewolde
 

 

Sponsoren:

 
 

Laatste Nieuws

19-05-2019

Gezocht: Ambassadeurs voor de Mini Marathon (jong en oud)

Lees meer...

19-05-2019

Mini Marathon niet alleen voor kinderen

Lees meer...

29-04-2019

Inschrijving Mini Marathon 2019 geopend

Lees meer...

 


Ogenblik a.u.b. ...